Rekorun, istatistiklerin, kaplamaların ve ayarların hesabına kaydedilir. Başka bir cihazdan giriş yapınca hepsi seninle gelir.
Oyunculara jeton verebilir, şifrelerini sıfırlayabilir veya hesaplarını silebilirsin.